Match App: Home en Tijdlijn

Op de homepagina van jouw organisatie vind je de tijdlijn, tevens is dit de startpagina die opent als je inlogt. Op de tijdlijn worden drie soorten activiteit weergegeven.

Nieuwe sollicitatie

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

Je ziet op de tijdlijn:
  1. het project waarop een kandidaat heeft gesolliciteerd.
  2. de naam van de sollicitant.
  3. de datum waarop de sollicitatie plaats heeft gevonden.
Klik op de blauwe naam van het project of het talent om deze te bekijken in 8vance.
Heb je toegang tot WMS (Workflow Management System)? Het is mogelijk om van hieruit direct te navigeren naar het WMS door op Kandidaat opvolgen of Vacature opvolgen te klikken.
Let op: de naam wordt alleen weergegeven als het talent dat solliciteert in jouw talentpool zit of een openbaar profiel heeft op career.8vance.com. Is het talent vertegenwoordigd of volledig gemanaged door een andere organisatie? Dan wordt het talent anoniem weergeven.

Een talent vindt een baan interessant

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

Je ziet op de tijdlijn:
  1. het talent uit jouw talentpool die een project interessant heeft gevonden.
  2. het project in kwestie.
  3. De datum waarop deze actie heeft plaatsgevonden.
Klik op de dik gedrukte naam van het project of het talent om deze te bekijken in 8vance.
Als je toegang hebt tot WMS (Workflow Management System) dan is mogelijk om direct te navigeren naar het WMS door op Kandidaat opvolgen of Vacature opvolgen te klikken.

Er is een match

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

Wanneer een recruiter van een ander bedrijf op het 8vance Matching Platform interesse heeft in een kandidaat in jouw talentpool wordt dit weergegeven op de tijdlijn. Voor de recruiter van een andere organisatie wordt de naam van de kandidaat niet weergegeven.

Je ziet op de tijdlijn:
  1.  De naam van de recruiter
  2. De organisatie
  3. Om welke kandidaat het gaat (Naam, E-mail, 8vance ID nummer)
  4. De datum waarop de actie plaatsvond.
Als je toegang hebt tot WMS (Workflow Management System) dan is mogelijk om direct te navigeren naar het WMS door op Kandidaat opvolgen of Vacature opvolgen te klikken.