1.2 Activeren account in WMS

1.2 Activeren account in WMS

Activeren account in WMS via portal.{companyname}.nl/com

Zodra een Kandidaat of Contactpersoon is opgevoerd in 8vance / in het WMS én de portal omgeving is geactiveerd in de applicatie dan is het mogelijk in het WMS het account van hiervan te activeren. 
Voor het activeren van een account in het WMS dien je de volgende stappen te doorlopen. In het onderstaande voorbeeld activeren we het account van een Kandidaat. Dezelfde procedure geldt bij het activeren van een account van een Contactpersoon (is contactpersoon van een Relatie)
  1. Klik op Kandidaten (zie screenshot 1)
  2. Kies een Kandidaat uit het overzicht. Je kunt het filter gebruiken om de naam of een deel van de naam van de Kandidaat in te typen
  3. Heb je een Kandidaat gekozen klik dan op Account Details
  4. Zet het schuifje bij de optie 'Kan inloggen' op 'On'
  5. Een popup verschijnt met de melding dat het account van de Kandidaat is geactiveerd en dat deze een e-mail ontvangt met daarin de inloggegevens. 
Let op!!! Deze mail kan in de spamfilterbox van de Kandidaat afgeleverd zijn. Attendeer de Kandidaat hierop. 
screenshot 1: Activeren account in WMS


Mijn Profiel 

Is het WMS account vanuit de portal inlog geactiveerd en kun je inloggen dan kan het profiel geopend worden door op de profielfoto/naam te klikken. Dit popup scherm heeft 3 tabbladen: 
1. Mijn Profiel: Klik op 'wijzig account' om gegevens aan te passen;
2. Mijn bestanden: Sla documenten op in mijn bestanden. Let op: Het is mogelijk meerdere bestanden te uploaden, de bestandsgrootte is gelimiteerd. 
3. Mij rechten: Conform contract zijn rechten geactiveerd in het account. Het is mogelijk meer rechten aan te vragen. In geval van een contractwijziging ontvangt de user een offerte, is deze akkoord dan dient een aangepast contract te worden ondertekend waarna de aangevraagde rechten worden geactiveerd 
Stuur je vragen / opmerkingen naar support@8vance.com