Match App: Notificatie instellingen

Notificaties zijn meldingen per e-mail van bepaalde gebeurtenissen in jouw bedrijfsomgeving. Er zijn verschillende soorten notificaties, die je als volgt kunt instellen:
  1. Ga in het hoofdmenu naar 'Instellingen'.
  2. Scrol naar beneden naar de sectie 'Notificaties'.
  3. Kies welke notificaties je wilt uitzetten door op het blauw gekleurde schuifje achter de notificatie te klikken.
  4. Het schuifje achter de gekozen notificatie is nu grijs gekleurd en inactief. Je zult geen e-mail meer ontvangen over deze gebeurtenis.
  5. Om een notificatie weer te activeren, klik je op een grijs gekleurd schuifje zodat het weer blauw wordt. Je zult weer een e-mail ontvangen over deze gebeurtenis.
  6. Alle blauw gekleurde notificaties zijn geactiveerd, alle grijs gekleurde zijn inactief.