Match App: Talenten matchen - Bronnen en filters

Wanneer je op de pagina van Job Market de knop Filters klikt, verschijnt het volgende menu aan de rechterzijde van je scherm.

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

In dit menu vind je uitgebreide mogelijkheden om bronnen en filters in te stellen, deze worden hieronder verder toegelicht.

Bronnen

Er is een groot aantal vacaturebronnen beschikbaar welke je kunt gebruiken om je talenten mee te matchen. Selecteer de gewenste bronnen door ze aan te vinken. Standaard zijn de bronnen Online Vacatures NL (Basis) en de projecten binnen jouw organisatie of ecosysteem beschikbaar.

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

Om een bron te verwijderen klik je of op de achter de titel van de bron, of je klikt op het dropdown icoontje .
Nu verschijnt het veld waar je Bronnen kunt zoeken of eenvoudig aan en af kunt vinken.

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

Filters

Om je matchresultaten te verfijnen kun je gebruik maken van de filters. De volgende functies kun je instellen;

1. Soort werk, hier kun je een selectie maken van in welke categorieën je werk zoekt

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

Om een categorie te verwijderen klik je of op de achter de titel van de categorie, of je klikt op het dropdown icoontje
Nu verschijnt het veld waar je  kunt zoeken in de verschillende categorieën of eenvoudig aan en af kunt vinken.

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

1. Contracttypes, hier kun je een selectie maken van de contracttypes waar je vacatures in zoekt

Om een Contracttype te verwijderen klik je of op de achter de titel van het contracttype, of je klikt op het dropdown icoontje
Nu verschijnt het veld waar je Contracttypes kunt zoeken of eenvoudig aan en af kunt vinken.

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

1. Verantwoordelijkheidsniveau, hier vind je 6 verschillende niveau's.

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

Door op het dropdown icoontje te klikken  kun je makkelijk een keuze maken uit het niveau wat het beste past bij de vacature waar je naar op zoek bent.

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

Projectniveau, het verantwoordelijkheidsniveau van de functie. uit de volgende niveau's kun je een keuze maken;
    1. Niveau 1-3: Volgen - Assisteren - Toepassen
    2. Niveau 2-4: Assisteren - Toepassen - In staat stellen
    3. Niveau 3 - 5: Toepassen - In staat stellen - Waarborgen, Adviseren
    4. Niveau 4 - 6: In staat stellen - Waarborgen, Adviseren - Initiëren, Beïnvloeden
    5. Niveau 5 - 7: Waarborgen, Adviseren - Initiëren, Beïnvloeden - Strategie bepalen, Mobiliseren
    6. Niveau 6 - 8: Initiëren, Beïnvloeden - Strategie bepalen, Mobiliseren - W&V verantwoordelijk, Strategie bepalen, Inspireren, Mobiliseren

1. Plaats en zoek Radius, tijdens het intypen van een plaatsnaam in het onderstaande veld verschijnt er een suggestie lijst. Uit de lijst moet er een keuze gemaakt worden om de zoekfunctie goed te laten werken. Je kunt ook de pin  zichtbaar op de kaart verplaatsen, zo wordt de locatie automatisch ingevuld. Daarnaast kun je het aantal kilometers invullen waar binnen gezocht moet worden

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

1. Plaatsingsdatum, selecteer hoe recent het project gepubliceerd moet zijn. Kies uit Vandaag, Afgelopen 2 dagen, Deze week, Deze Maand of Alles.

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave
  1. Werken op afstand, ten slotte kun je aangeven of je geïnteresseerd bent om op afstand te werken. Nee: , Ja: .
Klik onderaan de pagina op Filters toepassen om direct te matchen met de aangegeven filters, of kies voor Resetten om terug te gaan naar de standaard filterinstellingen.

Filters zijn per gebruiker, en per project. Iedere Professional binnen jouw organisatie kan de filters apart instellen. Wanneer je met hetzelfde talentprofiel andere matchresultaten hebt dan een collega of het talent zelf, ligt dit aan de instellingen van je filters.