1.1 Inloggen in WMS

Inloggen inleiding (inloggen 8vance  / inloggen WMS / problemen met inloggen WMS)

Inloggen in de 8vance match app (voor oa recruiters) doe je via https://match.8vance.com/ (screenshot 2). Inloggen in de 8vance career app (voor talenten) doe je via https://career.8vance.com/ (zie screenshot 3)

Inloggen WMS (optioneel)

Echter er nog een mogelijkheid en dat is wanneer in de 8vance +WMS applicatie ook de portal omgeving geactiveerd is. Je kunt dan bijvoorbeeld vanuit het WMS kandidaten vragenlijsten of assessments te sturen. Wanneer de portal omgeving in de 8vance applicatie van jouw organisatie geactiveerd is, dan wordt het ook voor Kandidaten mogelijk direct in te laten loggen in het WMS. Wanneer hun inlog geactiveerd wordt (Aan gezet) dan ontvang de kandidaat een systeemmail met inloggegevens. De kandidaat kan dan ook via de portalomgeving inloggen voor de toegang tot het profiel in WMS. De volgende screenshot laten zien hoe de verschillende inlog-schermen er uitzien.

screenshot 1: inlogscherm portal

screenshot 2: inlogscherm 8vance matchapp

screenshot 3: inlogscherm 8vance careerapp

Problemen met inloggen in het WMS
  1. Ik kan niet inloggen: Check of je het inlogscherm, portal.gini-recruit.com of portal.bedrijfsnaam.nl/com/eu kunt bereiken. Zie je ene blauwgrijze achtergrond of een achtergrond in de eigen huisstijl dan kun inloggen met de ontvangen gegevens. Is dit niet het geval of lukt het niet in te loggen, neem dan contact op met onze supportafdeling: support@8vance.com of bel ons: tel. 085 - 8882 461
  2. Rode melding "Javascript staat uit". Dit betekent dat je browser Javascript uit heeft stan. Je ziet tevens een link in dit bericht met informatie hoe hiermee om te gaan. Je kunt ook andere browsers te gebruiken, zoals Google Chrome, Firefox of Safari. 8vance adviseert Google Chrome te gebruiken
  3. Rode melding: "Cookies staan uit". Dit houdt in dat je browser cookies uit heeft staan. Cookies zijn cruciaal voor de online vindbaarheid. Je kunt daarom cookies het best inschakelen in je browser.
Stuur je vragen / opmerkingen naar support@8vance.com