Match App: Talenten uitnodigen

Je kan talenten of werknemers uitnodigen om zelf een talentprofiel te maken. Dit kan in de talentpool bij het tabblad 'Talenten'. Klik op de knop Talent uitnodigen

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

Vervolgens opent een pop-up waarin je het E-mailadres kan opvoeren van het talent die je wil uitnodigen. Klik op bevestig om de uitnodiging te versturen.
Wil je liever een kandidaat of werknemer uitnodigen in een bericht met een eigen opmaak? Of bijvoorbeeld een link plaatsen op een website om inschrijving voor jouw talentpool te promoten? Gebruik dan de mogelijkheid Link kopiëren om een algemene link naar jouw talentpool te creëren.

Door nieuwe releases of module samenstelling kan de afbeelding afwijken van jou weergave

De talenten die zich via de uitnodiging of link registeren, komen terecht in jouw talentpool. Bij het registreren kunnen ze aangeven of ze gecoacht willen worden of niet. Indien talenten gecoacht willen worden, kan je als HR-professional het profiel van dit talent inzien én bewerken. Een talent dat aangeeft niet gecoacht te willen worden, kan je enkel inzien. Met beide soort profielen kan je matchen.

Wil je liever niet dat een talent zelf een profiel aanmaakt? Je kan als Professional ook een profiel voor een talent aanmaken, zonder dat het talent dit account beheert. Kies dan voor de optie Creëer een talent bij het onderdeel Talentpool