Match App: Branchemanagement

In je instellingen kun je aangeven welke sub-branche en branche (alleen wanneer jouw organisatie meer dan een branche heeft) standaard worden geselecteerd wanneer je een nieuw project aanmaakt. Klik op de dropdown pijl om een andere (sub-) branche te selecteren.

Heb je meer Branches nodig, of wil je bestaande Branches aanpassen? Neem dan contact op met het 8vance supportteam. Mail naar support@8vance.com of bel +85 88 82 461