Collega's kunnen alleen verwijderd worden door een administrator. Als je met de muis over een naam van een collega gaat verschijnt aan de rechterzijde het verwijder icoontje

, klik hier op . Vervolgens krijg je de vraag:
Weet je zeker dat je "Naam Collega" wilt verwijderen? Kies "Ja".