Match App: Collega's toevoegen en verwijderen

Toevoegen

Om collega's toe te voegen dien je admin-rechten te hebben. De administrator of beheerder is de persoon die het bedrijf heeft aangemaakt, of een ander geautoriseerd persoon.

Om collega's toe te voegen:
  1. Navigeer via het hoofdmenu naar Organisatie, je komt nu automatisch op het kanaal van de organisatie.
  2. klik boven aan deze pagina op Instellingen.
  3. Scroll nu naar beneden tot het veld Professionals.
  4. Vul aan de rechterzijde in het tekstveld een geldig e-mailadres in.
  5. klik op toevoegen.
Je krijgt een melding dat er een uitnodiging verstuurd is. De persoon ontvangt direct via e-mail een uitnodiging om zich te registreren en zal na registratie verschijnen in het overzicht van HR-professionals.
Indien de uitgenodigde collega geen e-mail heeft ontvangen, gelieve te controleren of er een typefout is gemaakt of dat de e-mail in de spam terecht gekomen is.

In dit menu kan een beheerder ook aangeven welke professionals als contactpersonen op het kanaal mogen staan. Daarnaast kan je hier bepalen welke rol collega's mogen hebben. Met de rol Recruiter hebben gebruikers toegang tot de basisfunctionaliteit. Een Beheerder heeft extra rechten bovenop de basisfunctionaliteit, zoals het beheren van de professionals, (sub)branches, styling, labels en andere organisatiegegevens.

Verwijderen

Collega's kunnen alleen verwijderd worden door een administrator. Als je met de muis over een naam van een collega gaat, verschijnt aan de rechterzijde het prullenbakicoontje waarmee je de betreffende collega kan verwijderen. Wanneer je hierop klikt, krijg je de vraag: Weet je zeker dat je "Naam Collega" wilt verwijderen?  Kies Ja en de collega wordt vervolgens verwijderd.