Match App: Onboarding

Welkom bij 8vance! In dit artikel leggen we uit hoe je als Professional met een paar eenvoudige stappen jouw organisatie-account start in de Match-App.

Onboarding

Dit is het startscherm wat je ziet na het inloggen op https://match.8vance.com/. Links zie je het menu waar vanuit je makkelijk navigeert naar alle onderdelen van de applicatie. In dit geval moet je eerst de onboarding doorlopen om verdere opties te gebruiken.

De onboarding bestaat uit slechts 3 stappen. Deze start je door op Aan de slag te klikken. Vanuit dit startscherm is het ook mogelijk om eerst in de Instellingen wijzigingen aan te brengen, zoals de taal.

Naam van de Organisatie

In de eerste stap vul je de volgende vragen in;
  1. Wat is de naam van je Organisatie, dit is een verplicht veld. De naam is achteraf niet meer te wijzigen, let dus goed op de spelling.
  2. Is arbeidsbemiddeling de kernactiviteit? deze vraag is niet verplicht.
  3. Wil je onze nieuwsbrieven ontvangen? Via de nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van al de nieuwe features in de Match App. Deze vraag is niet verplicht.
Nadat je de naam hebt ingevuld, wordt de Doorgaan knop blauw en kun je er op klikken om door te gaan.

Vertel ons over je organisatie

In de 2e stap vragen we je wat meer informatie in te vullen over jouw organisatie.

De vraag Wat is het adres van je organisatie? is een verplichte vraag, Typ het adres in het tekstveld, tijdens het typen verschijnt er een suggestielijst. Maak een keuze uit de suggestielijst om verder te gaan.
Klik na het beantwoorden van de vragen op Doorgaan.

Logo's toevoegen

De volgende stap is het toevoegen van de organisatielogo's.

Hierin maken we onderscheid tussen de volgende 2 logo's;
  1. Horizontaal logo Dit logo vindt je onder andere terug linksboven in het menu. Het formaat 400px bij 250px wordt aangeraden om een goede weergave van het logo te garanderen.
  2. Logomerk Dit logo wordt onder andere gebruikt op de organisatiepagina en als icoontje bij jouw kandidaten in de matching. Het formaat 250px bij 250px wordt aangeraden om een goede weergave van het logo te garanderen.
Na het toevoegen van de logo's kun je de onboarding afronden door op voltooien te klikken.

Je account is nu geactiveerd! Klik op doorgaan om je nieuwe omgeving verder te verkennen. Meerdere menu-items zijn nu beschikbaar en klaar voor gebruik.