Match App: Organisatiekleuren wijzigen

De kleuren van jouw organisatie kun je als administrator wijzigen. Navigeer via het hoofdmenu naar Organisatie. Je komt nu automatisch op de kanaalpagina van je organisatie, klik boven aan deze pagina op instellingen. Scroll nu naar beneden tot het veld Styling. Deze functionaliteit is niet standaard geactiveerd en moet worden aangevraagd.

De kleuren zijn als volgt aan te passen:
  1. Ga in het hoofdmenu naar Organisatie
  2. Klik op het tabblad Instellingen
  3. Scrol naar beneden naar het veld Styling
  4. Pas de primaire, secundaire en tertiaire kleur van de app aan door op het icoontje bewerken   te klikken. Vervolgens kan je met de 'dropper' de gewenste kleur selecteren. Het is ook mogelijk om een 'HEX kleurcode' in te geven als deze bekend zijn van de organisatie.

Waar worden de verschillende kleuren voor gebruikt?
  1. De primaire kleur wordt o.a. gebruikt om actieve menu-opties aan te duiden
  2. De secundaire kleur wordt gebruikt voor buttons
  3. De tertiaire kleur wordt gebruikt om geselecteerde buttons aan te duiden
  4. Bovenstaand kleurgebruik geldt voor zowel Match als Career app