Een kanaal voor jouw organisatie

Op het 8vance platform kan je als organisatie je eigen kanaal maken. Deel bijvoorbeeld alle recente vacatures, contactgegevens, open sollicitaties en andere updates op jouw bedrijfskanaal. Alle gepubliceerde kanalen zijn openbaar. Dit wil zeggen dat een kanaal zichtbaar is voor alle gebruikers op het platform, als ook mensen die niet zijn ingelogd. Creëer je eigen talentpool met volgers en laat deze met 1 klik matchen met jouw vacatures.

Talenten kunnen in de career app jouw kanaal volgen, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de kansen binnen jouw organisatie. In een krappe markt is het belangrijk om een strategie te hebben voor latente werkzoekenden. Wanneer talent klaar is voor een nieuwe stap in de carrière, heeft het talent met de career app alles binnen handbereik: de beste match op basis van skills en wensen.
Mocht een nieuw talent interesse hebben in een vacature van jouw organisatie maar nog geen account hebben, dat kan hij of zij direct solliciteren, waarna het talent automatisch door het aanmeldproces wordt geleid. Zo houden we de drempel laag voor de beste match.

Start je eigen kanaal

Als je een nieuwe organisatie hebt aangemaakt in de match app, ziet de pagina van je kanaal er zo uit. Dit is een bewerkbare preview van het kanaal. Hier kun je de tekstvelden aanpassen en de afbeeldingen wijzigen. Tevreden? Klik op de publiceer-knop linksboven in de headerafbeelding om je kanaal te publiceren: deze is dan vindbaar voor alle talenten.

Om aanpassingen te doen aan het organisatie kanaal dien je admin-rechten te hebben. De administrator is de persoon die het bedrijf heeft aangemaakt, of een ander geautoriseerd persoon.

Onderaan staan de contactpersonen van jouw organisatie en de meest actuele projecten die je gepubliceerd hebt. De projecten staan in een korte preview, waardoor talenten snel kunnen navigeren en met 1 klik kunnen solliciteren of een project op de favorietenlijst kunnen zetten. Mocht het talent meer informatie willen zien, dan kan deze op de preview klikken om de volledige vacature te bekijken. Wanneer het talent is ingelogd, kan hij of zij in de career app meteen zien hoe zijn/haar profiel matcht met de vacature en waar eventuele gaps liggen.

Zelf aan de slag met jouw kanaal en bedrijfspagina? Bekijk ook hoe je organisatiegegevens en afbeeldingen kan wijzigen, het team van collega's kan beheren en organisatiekleuren kan wijzigen.