Match App: Profielfoto wijzigen

Je profielfoto word weergeven bij projecten waarbij jij als contactpersoon staat aangegeven. Om de profielfoto te wijzigen doorloop je de volgende stappen:
  1. Ga in het hoofdmenu naar 'Instellingen'
  2. Ga naar de sectie 'Persoonlijk profiel'
    1. Je standaard profiel foto zijn je initialen.
  3. Klik onder je profielfoto op het camera icoontje:
  4. Kies foto verwijderen of foto uploaden. Selecteer het gewenste bestand.
  5. Je kunt de afbeelding nu eventueel bijsnijden. Tevreden? Klik op  om je nieuwe profielfoto op te slaan.

Upload een afbeelding van minimaal 250x250 pixels en maximaal 5000x4000 pixels.