Match App: Projecten matchen

Match resultaten

Wanneer je een project match, word deze weergeven met de volgende onderdelen:

1. Gebruik de knop Nieuwe match om de match resultaten te verversen. Bijvoorbeeld na het aanpassen van het talentprofiel of wanneer je een talent na langere tijd opnieuw wilt matchen met verse resultaten.
  2. De bronnen en filters. Meer informatie over de bronnen en filters vind je hier.
  3. De profielfoto, naam en locatie van het talent. Deze zijn alleen zichtbaar wanneer het talent heeft aangegeven dat deze informatie openbaar is.
  4. De match-score. Hoe hoger de matchscore hoe beter de match. Leter op dat de matchscore geen percentage is maar enkel een weergave van hoe goed de match is. Een talent met matchscore 20 zou nog steeds de perfecte kandidaat kunnen zijn. Je ziet de matchscore ook in de blauwe balk om de profiel foto heen. Hoe verder de balk vordert, hoe hoger de matchscore is.
  5. Dit zijn de interessant of niet interessant knoppen.
    1. Klik op om een talent niet interessant te vinden. Vervolgens krijg je een pop-up om de reden aan te geven:

1. Kies je voor goede suggestie, dan word het talent nog steeds weergeven in de match resultaten met de rode melding Niet interessant, kies je voor verkeerde suggestie, word deze verwijderd uit de matchresultaten. Klik op  om een talent interessant te vinden. Het talent word nu zichtbaar bij de Geselecteerde kandidaten in de menubalk bovenaan de pagina:
    2. In de matchresultaten word ook zichtbaar als je een talent wel of niet interessant vind:

6. De bron waarin het talent is gevonden.
  1. Bij je eigen talentpool zie je het logo van jouw organisatie, bijvoorbeeld: . Ook bij een organisatie in jouw ecosysteem zie het logo van de organisatie waarin het talent in de talentpool zit.
  2. Public Talent NL talenten worden weergeven met het logo . Je kunt het LinkedIn profiel van deze kandidaten bekijken door op het  logo te klikken wanneer je het talent bekijkt.
  3. Talenten met een blauw hartje  zijn talenten op ons JobLiebe platform.
7. Deze blauwe icoontjes geven meer informatie over het profiel. Bijvoorbeeld in welke industrie het talent werkzaam is of ervaring heeft. Beweeg met je muis over de icoontjes om te lezen om welke industrie of ervaring het gaat. Bijvoorbeeld Dit is een IT-profiel, met ervaring in Business of Dit is een environment profiel, met ervaring geschreven woord.

8. Dit is de talent radar. Ieder grijs bolletje is een talent. Hoe dicht het talent bij het midden staat hoe hoger de matchscore is. De radar is opgedeeld in sectoren zoals Technische sector en Wetenschap. Beweeg met de muis over de radar om te zien in welke sector de talenten zich bevinden.

Klik op een talent om het profiel te bekijken.

Talent bekijken

Wanneer je in de match resultaten op een talent klikt word het talentprofiel weergeven:

Je ziet de naam, matchscore (rondom de profielfoto), beschikbaarheid, email en telefoonnummer (indien beschikbaar) en locatie van het talent. In de rechterbovenhoek zie je de bron van het talent. Als je talent in een talentpool zit van een organisatie op het open 8vance platform word de organisatie weergeven (bij de rode 1). Je kunt met deze knop contact met de organisatie zoeken als je interesse hebt in het talent. Je kunt ook een notitie toevoegen. Deze is alleen zichtbaar voor de users binnen jouw organisatie en is niet zichtbaar voor het talent.

Vervolgens word de rest van het profiel weergeven. Bijvoorbeeld: