Match App: Projecten overzicht

Match App: Projecten overzicht

Op deze pagina vind je alles omtrent het toevoegen en aanpassen van projecten, zoals vacatures, stages en klussen in jouw organisatie omgeving op match.8vance.com. Op de projecten pagina zie je bovenaan de pagina de volgende opties:
  1. Afdeling, hier vind je alle aangemaakt projecten binnen jouw organisatie die zichtbaar zijn voor de branches waartoe jij toegang hebt. 
  2. Mijn projecten, de door jouw aangemaakte projecten.
  3. Alles, hier zie je alle aangemaakt projecten binnen jouw organisatie.
  4. Templates, hier vind je alle aangemaakte template projecten binnen jouw organisatie die zichtbaar zijn voor de branche' waartoe jij toegang hebt. 
  5. Openbaar, alle openbaar op internet gepubliceerde vacatures in Nederland, om te gebruiken als templates voor jouw eigen projecten.
  6. Let op:  "Openbaar" is een beta-functionaliteit en is alleen zichtbaar voor klanten die de functionalitiet "Claim your vacancy" afnemen.

Zoeken, filteren en sorteren

Verder kun je op deze pagina in de projecten in jouw organisatie zoeken op projecttitel met de zoekbalk, en je kunt de projecten filteren op soort project, privĂ© functies/met verloning (beta), en op project status (Actief, gedeactiveerd, concept of gearchiveerd). Daarnaast kun je jouw projecten sorteren op begin datum en datum aangemaakt van nieuw naar oud, en oud naar nieuw. 

Weergaven

Projecten worden weergeven als volgt:



Je ziet de titel, status van het project en de project details (tot ongeveer 500 tekens). Wanneer je de muis boven de project details houd verschijnt de volledige project details tekst. Vervolgens zie je de hoeveelheid kandidaten die voor deze vacature als Interessant zijn bevonden, of een project voldoende of onvoldoende informatie bevat om matching te kunnen activeren (de minimaal benodigde informatie om een project te activeren voor matching zijn titel, functie, gewenst niveau en locatie), de branche vanuit waar het project is aangemaakt (in dit voorbeeld: The Talent Matching Platform), optioneel een opdrachtgever uit het WMS (in dit voorbeeld: 8vance Matching Technologies B.V.) en de datum waarop het project is aangemaakt. 

Ten slotte heb je drie knoppen: Talentenmarkt, Aanpassen en WMS. Je kunt alleen naar de Talentmarkt als het project voldoende informatie bevat en geactiveert is. Aanpassen kan altijd. Het project opvolgen in WMS kan alleen wanneer het Workforce Management System (of ander ATS), gekoppeld is aan jouw organisatie.



Heb je vragen of opmerkingen over dit artikel, of heb je een fout ontdekt? Mail naar support@8vance.com