Match App: Taal wijzigen

Match App: Taal wijzigen

De MatchApp is o.a. beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels. Je gekozen taal is enkel een weergave taal en heeft geen invloed op de match resultaten. Onze software is zo gebouwd dat het geen onderscheid maakt tussen bijvoorbeeld de skills 'Rekenen' en 'Calculations'.  Je kunt de taal van de App als volgt wijzigen:
  1. Ga in het hoofdmenu naar 'Instellingen'  
  2. Ga naar de sectie 'Taal'
  3. Klik in het veld onder 'Kies een taal'
  4. Klik op een taal uit de lijst
  5. Je hebt nu de taal van de App gewijzigd




Heb je vragen of opmerkingen over dit artikel, of heb je een fout ontdekt? Mail naar support@8vance.com