Welkom bij het 8vance helpcenter!

Welkom bij het 8vance helpcenter!

Wie is 8vance?

"Wij zijn geen wervingstool, wij zijn de nieuwe standaard in werktechnologie!" is wat je trots bovenaan onze website 8vance.com zal zien staan. Wat dit inhoud is dat wij met meer dan 85 miljoen profielen en 25 miljoen banen in onze database de absolute marktleider zijn in Artifical Intelligence gebasseerde skillsmatching. Wij bouwen de toekomst van personeels- en talentmobiliteit middels onze 4 vooraanstaande producten: 8vance TALENT: jouw persoonlijke arbeidsmarkt 8vance HIRE: intelligente skills-based matching voor recruitment 8vance INSIDE: interne marktplaats voor het beheren van medewerkerspotentieel 8vance BEYOND: AI-gedreven infrastructuur voor talent-ecosystemen en -community's. 

Wij staan klaar om werkzoekenden en organisaties te ondersteunen bij het vereenvoudigen van het proces om talent te koppelen aan de juiste carrièrekansen. Met behulp van onze geavanceerde Deep Matching AI, onbeperkte toegang tot vacatures en naadloos geïntegreerde workflows bieden wij een transparante en probleemloze ervaring op het gebied van loopbaan- en talentmanagement. Door focus op vaardigheden en competenties te leggen, kunnen we talent aantrekken, ontwikkelen, inzetten en behouden, zodat de behoeften van individuen en organisaties naadloos op elkaar aansluiten, ongeacht de omvang van het project. Door talenten te koppelen aan werk dat ze leuk vinden, streven we naar het verbeteren van de productiviteit en het bijdragen aan het oplossen van de meest urgente maatschappelijke problemen.

Waarom hebben werkzoekenden en organisaties 8vance nodig?

De arbeidsmarkt en het recruitmentlandschap zijn in transitie. Traditionele skills verliezen aan vraag, en nieuwe, gewilde competenties winnen aan belang. Bedrijven zijn in de krapte op zoek naar betere oplossingen voor capaciteitsproblemen en hoge personeelskosten. Het vinden van de juiste match op het juiste moment is hierbij van cruciaal belang. Skills-based matching en talentgerichte processen leiden tot meer betrokkenheid en productiviteit, en zijn essentieel voor de loopbaanontwikkeling en langetermijnsucces voor zowel individu als organisatie.

Op welke manier helpen we?

8vance is de meest geavanceerde talentsuite voor organisaties en individuen. We combineren diepgaande branchekennis met real-time arbeidsmarktinformatie via openbare en private databronnen om te helpen bij het werven, ontwikkelen, implementeren en betrekken van talent. Door te focussen op vaardigheden en competenties garanderen we een perfecte match tussen tussen individuele behoeftes en die van organisaties, ongeacht projectomvang.

Waar ligt onze focus?

Wij helpen medewerkers hun passie voor hun werk te vergroten en organisaties om de wrijving in talentmanagement te elimineren. We concentreren ons daarbij op de volgende drie beloften: 1) We voorzien organisaties van autonome deep-matching AI en geïntegreerde, slimme workflows om het workforce-management te stroomlijnen. 2) We bieden talent een skills-gecentreerde oplossing om een transparant en naadloos loopbaanontwikkelingstraject mogelijk te maken. 3) We bekrachtigen de arbeidsmarkt met onbeperkte kennis en middelen om slimme ecosystemen en gesloten netwerken binnen een open markt te bouwen.


Helpcenter

In dit helpcenter vind je alle informatie die je nodig kunt hebben bij het gebruik van de 8vance software: van een algemene introductie, naar matching tot het instellen van jouw organisatie gegevens.

Het helpcenter is opgebouwd in 4 verschillende onderdelen:
- De Match App
- De Career App
- Het Workforce Management System (WMS)
- Aanvullende informatie