Career App: Mijn profiel

Je profiel-pagina bestaat uit 3 of 4 tabbladen:
  1. Intro Hier zie je al jouw profiel onderdelen (alleen zichtbaar voor recruiters) en de profiel onderdelen met betrekking tot je persoonlijke gegevens.
  2. Vaardigheden. Hier zie je alleen de profiel onderdelen met betrekking tot je vaardigen, competenties en kennisgebieden.
  3. Loopbaan. Hier zie je alleen de profiel onderdelen met betrekking tot je loopbaan traject.
Je profiel pagina ziet er als volgt uit:

Klik op een van de blauwe en groene blokken onder "Vul je profiel aan" of selecteer handmatig de knop    achter een profielonderdeel om deze aan te vullen.
  1. Wil je een bestaand profielonderdeel aanpassen, klik dan op het pennetje naast het onderdeel.
  2. Wil je informatie bij een profielonderdeel toevoegen, klik dan op het plusje  naast het onderdeel.
  3. Wil je informatie bij een profielonderdeel verwijderen, klik dan op het prullenbakje  naast de informatie die je wilt verwijderen.

Het talent-profiel bestaat van boven tot beneden uit de volgende onderdelen. Lees verder voor meer informatie over ieder profielonderdeel.

Ideale werklocatie

Geef hier aan wat jouw ideale werklocatie is. Je kunt handmatig (vul een (deel van) een plaatsnaam in en kies je plaatsnaam) een locatie invullen of de pin   op de kaart verschuiven. Geef ook aan hoe groot jouw zoekgebied is.
Dit onderdeel is verplicht om deel te kunnen nemen aan matching.

Carrièreplan

Geef hier aan voor welke functie(s) je in de toekomst interesse zou kunnen hebben. Vul de functie in en kies uit de lijst. Geef hiernaast aan op welk niveau je de functie wilt uitoefenen. Tenslotte kun je optioneel aangeven wanneer je de functie zou willen hebben door een datum te selecteren onder 'Tijdsplanning', bijvoorbeeld rekening houdend met je opleiding(wensen)
Minimaal 1 toekomstige functie is verplicht om deel te kunnen nemen aan matching.

Werkervaring

Vul hier jouw werkervaring in. De functienaam en functieniveau zijn verplichte velden, de overige velden zijn optioneel. Hierbij zijn de volgende velden beschikbaar:

Opleiding

Vul hier de gevolgde opleidingen toe. Het land van je opleiding, het niveau en de studierichting zijn vereiste velden de andere velden zijn optioneel. De volgende velden zijn beschikbaar:

Talen

Selecteer hier de talen die je beheerst. Kies een taal en geef aan wat jouw spreek-, lees- en schrijfniveau is. Is een taal jouw moedertaal, ga dan uit van niveau 5.

Waar ben je goed in?

Vaardigheden, Competenties en Kennisgebieden (skills)

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van jouw profiel zijn jouw vaardigheden, competenties en kennisgebieden (skills). Om skills toe te voegen klik je op het blauwe plusje . Gebaseerd op je profiel worden er al skills voorgesteld, deze worden weergeven in het wit zoals hier:

Skills die blauw zijn gekleurd zijn geselecteerd. Om skills toe te voegen typ je ze in de zoekbalk, of klik op de voorgestelde skills.
We maken onderscheid tussen 3 verschillende skill categorieën:
  1. Skill, of hardskill is een skill die aan een functie gerelateerd en specifieke kennis vraagt, zoals: lassen of HTML.
  2. Transferable skill, of softskill is een skill die niet gerelateerd is aan een specifieke functie en kan worden meegenomen naar een nieuw project, zoals: teamwork of vriendelijk.
  3. Domeinkennis, is kennis over een generieke industrie, zoals: hulpmiddelen voor gehandicapten.
Wij raden aan altijd een mix van deze drie soorten skills toe te voegen aan je profiel voor de beste match resultaten.
Nadat je op 'Opslaan' klikt kun je nog verder specificeren wat het niveau is van de skill met de sliders, zoals hier:

Je kunt hier kiezen uit Beginner, Gevorderde, Bekwaam, Bedreven, Expert tot Meester. Wil je een skill verwijderen, klik dan achter de skill op het prullenbak icoon .

Minimaal 5 vaardigheden, competenties of kennisgebieden zijn verplicht om deel te kunnen nemen aan matching.

Wat wil je leren?

Ambitie skills

Ambitie skills zijn de skills die je nog zou willen leren in toekomstige uitdagingen. Je kunt de skills toevoegen en aanpassen op dezelfde manier als hoe je de skills toevoegt die je al bezit.

Abilities

In dit onderdeel kan je aangeven wat je mogelijkheden en beperkingen zijn. Deze functionaliteit is niet standaard geactiveerd.

Loopbaanfase

Geef hier aan in welke fase van je loopbaan zit en wat je volgende stap zou zijn. Bijvoorbeeld:

Introductie

Vertel hier iets over jezelf.

Persoonlijke informatie

Hier kun je jouw naam, achternaam, adres en contact gegevens wijzigen. Ook kun je toevoegen welke rijbewijzen je in bezit hebt.

Beschikbaarheid

Geef hier je huidige beschikbaarheid aan. Je kunt aangeven of je momenteel beschikbaar bent met het vinkje of je kunt aangeven tussen welke data je beschikbaar bent. Daarnaast kun je aangeven hoeveel uren in de week je beschikbaar wilt zijn, bijvoorbeeld:

Sociale media

Ten slotte kun je weblinks naar jouw sociale mediakanalen toevoegen zoals je LinkedIn profiel, Youtube kanaal, Website of Portfolio.

Profielfoto en coverfoto

Ten slotte kun je een profielfoto en coverfoto kiezen. Klik bovenaan jouw profielpagina op de drie puntjes om een profielfoto of coverfoto te selecteren uit jouw bestanden: