Match App: Sub-branchemanagement

Match App: Sub-branchemanagement

Voor branchemanagement zie artikel 7. Instellingen > Branchemanagement. Branchemanagement is als functionaliteit alleen beschikbaar voor gebruikers met admin-rechten binnen jouw organisatie. 
Je gebruikt sub-branches ter specificatie van je projecten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende afdelingen, organisatieonderdelen of andere opdelingen zoals 'productie', 'logistiek', 'intern', 'extern', of een bepaalde bedrijfslocatie. Na het toevoegen van sub-branches, kun je vervolgens bij het aanmaken van een project selecteren onder welke sub-branches het project valt. Alleen users met admin-rechten kunnen sub-branches toevoegen of aanpassen. 



Hoe werkt het:
  1. Ga in het hoofdmenu naar Organisatie  
  2. Klik op het tabblad Instellingen
  3. Scrol naar beneden naar veld Subbranches
  4. Om te zoeken in de lijst subbranches kun je het zoekveld gebruiken
  5. Om een subbranche toe te voegen kun je het tekstveld Naam subbranche gebruiken. Typ hier de naam van de subbranche en klik vervolgens op toevoegen.
  6. De nieuwe sub-branche wordt vervolgens aan de lijst met sub-branches toegevoegd.
  7. Verwijderen van sub-branches gebeurt door op het prullenbak-icoontje te klikken achter de sub-branche welke verwijderd dient te worden. Wanneer je een sub-branche verwijdert waaraan een project is gekoppeld, zal in dit project het sub-brancheveld leeg worden gehaald, het project blijft actief.

Heb je vragen of opmerkingen over dit artikel? Mail naar support@8vance.com